Type to search


Убавина и Мода

Џиџи и Бела Хадид заедно на свеченост посветена на жените

Share


Џиџи и Бела Хадид неретко заедно се појавуваат на холивудските свечености и манифестации.

На гала посветена на моќта на жените, сложните сестри зачекорија фатени рака за рака и објективите на фоторепортерите инстантно се насочија кон нив.

На настанот организиран од Variety, каде им беа оддадени признанија на жени-филантропи, Џиџи носеше син комбинезон со наметка од Емилија Викстед, додека Бела избра кафеава кожна комбинација. Џиџи беше почестена со награда за нејзината работа со УНИЦЕФ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *