Type to search


Шоубиз

Турскиот заводник Бали бег доби син

Share


Турските медиуми јавија дека еден од најпопуларните турски актери, Бурак Озџивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, стнаа родители.


Фехрие се породи во саботата во 13:30 часот. Бебето се вика Каран.


Бурак присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите.

Каран е тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *