Type to search


Патувања

Американска компанија нуди 2600 долари неделна плата за лице кое ќе патува и ќе споделува искуства (Видео)

Share


Американска крузерска компанија објави дека дава 2600 долари неделно за доброволец кој сака да патува со бродовите на компанијата и да споделува впечатоци и извештаи на Travel + Leisure.

Дестинациите се Аљаска, Португалија, Новвешка, Дубаи и Јапонија, а компанијата ги покрива сите трошоци за трансфери, карти и храна

Нудиме неверојатни впечатоци, од пливање до рафтинг , до прошетки и летање со балон, се надеваме дека кандидатот кој ќе победи ќе и помогне на нашата програма да достигне нов квалитет“ се вели во соопштението на компанијата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *