Type to search


Култура

Емина Јаховиќ во непрепознатливо издание во новиот спот

Share


Емина Јаховиќ го објави спотот за новиот сингл, кој го носи називот „Вукови“.


Таа сними спот во кој изгледа непрепознатливо.


Во поголемиот дел од кадрите Емина носи црна, кратка перика и стилизирана е поразлично од тоа како сме навикнати да ја гледаме.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *