Type to search


Живот

ФОТО: Внуката на Блага Петреска ја наследи руската убавина од својата мајка

Share


Внуката на македонската фолк-пејачка Блага Петреска, наполни 16 години.

Леона Кондратенко е ќерка на нашата позната виолонистка Ана Контратенко, која е од Русија и Олег Кондратенко, син на Блага Петреска.


Многумина велат дека Леона, ја наследила руската убавина на мајка си.


Ана на својот Фејсбук профил сподели фотографија од својата ќерка:

Ана преку образованието во Германија дојде во Македонија, каде го запозна и Олег, за кој вели дека е љубовта на нејзиниот живот.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *