Type to search


Свет

Фотографија на денот: Германскиот министер за сообраќај чека воз на станица во Берлин (ФОТО)

Share


Кај нас политичарите да се возат со градски превоз речиси е и невозможно. Еден од политичарите од кои што нашите можат да земат пример е германскиот министер за сообраќај Андреас Шоер. Тој на станица чека метро во кое што се возат сите обични граѓани.

Во продолжение ви ја пренесуваме сликата од министерот за сообраќај на Германија којшто чека воз:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *