Type to search


Живот

Така се прави тоа во Австрија: Иван за лојалност кон компанијата доби BMW и скапоцен часовник

Share


Иван е уште една потврда за тоа дека работниците од Балканот се вредни и исклучително ценети во западните земји.

Иван Мезга (48) од Декановац, кој работи во компанијата Strablegg-Leitner во Австрија, работодавачот го наградил со BMW 320d и скапоцен рачен часовник.

Тоа се случило на прославата на компанијата, а Иван бил награден за 20-годишната лојалност кон компанијата.


Со ова, Иван е уште една потврда за тоа дека работниците од Балканот се вредни и исклучително ценети од страна на работодавците во западните земји


Инаку, компанијата се занимава со производство на вино и е лоцирана во Ајхберг.

Со оглед на тоа што Иван бил “заљубен“ во BMW овој подарок навистина го развеселил. Тој особено истакнал дека е среќен што работи во оваа компанија која знае да го цени добриот работник.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *