Type to search


Култура

Виктор Апостоловски во вторник го промовира својот втор албум

Share


Некогашниот учесник на Идол, Виктор Апостоловски во вторник на 12 февруари ќе го претстави својот нов албум „Во срцето“, а промоцијата ќе се одржи во Студи Паб во 20:00 часот.


Виктор ќе ги израдува своите обожаватели со неговиот втор студиски албум „Во срцето“, на кој се наоѓаат 10 песни, плус уште една песна како бонус. Тој е и автор на сите песни кои ќе се најдат на албумот.За дел од песните направи и видео запис,во продолжение погледнете дел од нив.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *