Type to search


Ljubav

Braća blizanci su se oženili sestrama bliznakinjama: Prilično ćete se iznenaditi kada vidite njihovu decu (FOTO)

Share


Ova neobična priča dolazi iz Ohaja, 1998. godine. U jednom baru je sve počelo. Tu su sedele dve sestre bliznakinje, jednojajčane, a onda, sasvim neočekivano, prišla su im dva brata blizanca, takođe jednojajčana. Nije trebalo mnogo da ova dva para blizanaca počnu da se zabavljaju i za kratko vreme su stali pred oltar, jedan brat sa jednom, drugi sa drugom sestrom, na isti datum, u istim odelima i venčanicama.

O njihovom venčanju priča ceo svet, fotografije su počele da kruže na društvenim mrežama i mediji su pisali o ovoj priči koja kao da je iz filma. Nakon toga su se ova dva divna para uselila u kuće u komšiluku, a delila ih je samo ograda. Njihov život je postao zaista neverovatan, a onda su na svet počela da dolaze i njihova deca.


Dajen i Kreg su prvi od njih postali roditelji i, verovali ili ne, Dajen je rodila blizance, i to identične! A prema statistici, identične blizance dobiju tri od 1.000 parova, a šansa da identični blizanci i sami dobiju identične blizance je jedna u milion, pa ova činjenica njihovu porodicu čini još fascinantnijom.

Ubrzo posle toga, i Mark i Darlin su postali roditelji dve bliznakinje (dvojajčane), a par godina kasnije su dobili i sina.


Naučna činjenica koja je zaista vanvremenska u ovoj priča je da deca, iako imaju različite roditelje, imaju takvu genetiku kao da su rođena braća i sestre, što dolazi od toga da im majke i očevi, kao identični blizanci, imaju istu selekciju gena.

Očekivalo bi se da su ove dve potpuno simetrične porodice, ali to je, naravno, nemoguće, jer je fizički izgled kod čoveka rezultat kombinacije različitih gena, a neki od njih u lancu nasleđivanja mogu da budu preskočeni (nasleđeni od pradeda i brababa,npr.). Uprkos svemu, za ovu porodicu se ne može reći da nije jedinstvena u svetu.

Izvor: telegraf.rs
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *