Type to search


Showbiz

Dejan Pantelić otkrio šta je njegovo najveće blago: Mogu da mi kažu da sam loš voditelj, ali niko…

Share


Iz svih životnih nedaća koje su ga poslednjih godina snašle slavni voditelj je izvukao snažnu pouku.

Voditelj emisije „150 minuta“ Dejan Pantelić prisetio se svega onoga sa čim se nosio pre nekoliko godina kada se borio sa svojim zdravljem.


– Porodica je ta koja vas diže, mada bez lekara nema ničeg. Klanjam se ljudima koji su se potrudili da me vrate tamo gde mi je mesto, a bilo je baš žestoko opasno. Osim njih, presudno je da vas ukućani ne gledaju kao jadnika, već da vas uposle, makar vam „naredili“ da prošetate psa – posavetovao je u intervjuu za Gloriju voditelj sve one koji u svom okruženju imaju nekoga ko se bori sa bilo kakvom bolešću.


– Ogromnog udela imali su i prijatelji koji su dolazili sa drugog kraja grada da se šetaju sa mnom, iako im nimalo nije bilo do šetnje, sve pod izgovorom da moraju nešto nasamo da mi ispričaju. U tim momentima vidiš da nisi prepušten sam sebi. Tada sam shvatio da su moje najveće blago, bez ikakve patetike, porodica i prijatelji. Sve mogu da mi kažu, da sam loš voditelj, da ne radim dobro ovo ili ono, ali drugare ne može niko da mi oduzme – istakao je Pantelić.

Izvor: glossy.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *