Type to search


Foto

Divan prizor koji će svakom staviti osmeh na lice: Ali prava istina koja stoji iza ove fotografije vam se neće svideti (FOTO)

Share


Najlepša fotografija s početka 2019. koja se proširila na domaćim društvenim mrežama prikazuje staricu koja štapom iscrtava srce u snegu. Mnogi su pomislili da je slika nastala u Beogradu i šerovali je kao dirljivu scenu sa stanice koja je „pobedila zimu“.


Tokom božićnih praznika na društvenim mrežama korisnici su masovno delili ovu fotografiju bakice koja štapom crta srce u snegu. Ovaj prizor otopio je srce mnogih i vrlo brzo fotografija je postala „najlepša božićna fotografija u Srbiji“.

Mnogi naši sugrađani su zapravo poverovali da je ova fotografija nastala u Srbiji jer je ovih dana baš takvo vreme kao na fotografiji, međutim, moraćemo da vas razočaramo.


Sve je počelo kada je jedna korisnica Fejsbuka postavila sliku na svoj profil i napisala kako je to najlepša slika prazničnog Beograda.

A onda je došlo do preokreta.

Ispostavilo se da bakica uopšte nije s Balkana, a možda ni ne zna gde je Balkan. Fotografiju je na Redditu podelio korisnik Gendelbah, a kako su otkrili neki korisnici, nastala je u Rusiji.


Mada, to nije ni bitno. Ako vam je izazvala osmeh na licu, ako vas je ohrabrila, ulepšala vam dan, možda vas čak naterala da šire otvorite oči i ponovo poverujete u ljubav – koga briga odakle je? Pokušajte da je sačuvate u sebi i za sebe.

– Često imam osećaj da idemo kroz život s uključenim autopilotom i ne posvećujemo dovoljno vremena svetu oko nas. Od ovog trenutka, ja ću definitivno pokušati to da promenim – napisao je Grunthead.

Izvor: noizz.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *