Type to search


Horoskop

Dnevni horoskop za 17. 01. 2019. Lavovi, budite mudri i prihvatite nečiji savet

Share


Ovan

Ljubav: Voljena osoba od Vas očekuje istinu i neoborive dokaze. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom. Posao: Pokušavate da unesete više discipline u poslovne krugove. Postoje stvari o kojima se široko raspravlja i mimo Vaše volje. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.


Bik

Ljubav: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija. Posao: Skoro sve što zamislite umete da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.


Blizanci

Ljubav: Suviše komplikujete neke situacije u emotivnom odnosu. Partner Vam daje do znanja da traži osećaj sigurnosti. Posao: Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja, predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Rak

Ljubav: Nema razloga da izneverite nečije poverenje, posmatrajte pažljivije voljenu osobu. Posao: Previše ste zaneti idejama o poslovno-finansijskom dobitku ili nekim novim ponudama koje obećavaju uspešnu saradnju. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.


Lav

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprecili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica

Ljubav: Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Posao: Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Prijaće Vam susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

Vaga

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitamini i dijetalna ishrana.

Škorpija

Ljubav: Neko Vam šalje pozitivne signale. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje. Budite iskreniji pri izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi. Posao: Prihvatite koristan savet koji Vam daje jedna starija osoba, nedostaje Vam smisao za praktičnost. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i vitaminska ishrana.

Jarac

Ljubav: Partner unosi tople emocije koje Vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje Vas ponovo vraća u top formu. Posao: Potrebno je da se angažujete na više strana i da dokažete svoje praktične sposobnosti. Zdravlje: Važno je da uskladite svoja interesovanja.

Vodolija

Ljubav: Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Posao: Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko nepotrebno usporava. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Ribe

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Uskladite svoje želje i mogućnosti.Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *