Type to search


Ljubav

Evo kako za samo 7 sekundi žena može osvojiti svakog muškarca

Share


Možda vam ovo bude čudno, ali je istinito – muškarac za sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići ili neće. Biti prirodan je najbolja formula za uspehu u većini životnih situacija, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se ovim sitnim trikovima.

Odelo


Nije nepoznata misao da odeća čini čoveka. Pruge i šare su u modi, ali jednobojna odeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Međutim, izbegavajte crnu odeću, koja ostavlja preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu koja je u svim prilikama pravi pogodak.

Popravljanje


Suptilno popravljanje odeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego. Ovo naravno ne znači da stalno treba da vučete i nameštate odeću, već da to uradite ležerno i neupadljivo.

Samopouzdanje

Ovo je osobina koja sigurno pali. Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je kul, ali nemojte preterati i držati ruke na bokovima, jer tako nećete izgledati izazovno, već nasuprot tome, nepristupačno. Opustite se.


Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) deluje jako koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite ruke ispred sebe. On iz toga može pročitati da biste radije bili na nekom drugom mestu nego tu sa njim.

Privucite pažnju

Haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv su izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti prema vama.

Štikle

Štikle su muškarcima privlačne, ali ravne cipele mogu biti još privlačnije ako jednu nosite na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste razigranog uma, a ako pritom imate prekrštene noge, pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, dobiće utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

Izvor: ddl.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *