Type to search


Lepota i Moda

Jedna Srpkinja se ubraja u najlepe žene na svetu (FOTO)

Share


Proslavila se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali „najlepšom devojčicom na svetu“. Jedanaest godina kasnije Tilan Blondo ponovo je proglašena najlepšom ženom na svetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu. Lista najlepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to „najraznolikiji izbor lepotica“.


Njihov video s ovogodišnjim devojkama na listi najlepših sakupio je čak dva miliona pregleda u samo dva dana, a na njemu se našla i jedna Srpkinja.

Posle Tilan, druga najlepša je tajvanska glumica Čou Cu-ju, treća izraelska manekenka Jael Šelbia, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano. Kad je reč o devojkama sa naših prostora, na listi se našla 18-godišnja pevačica i jutjuberka Marija Žeželj, koja je na 63. mestu.


Mariju na Instagramu trenutno prati preko 650 hiljada ljudi, snimila je dve pesme, a uspehe u modelingu niže jedan za drugim. Marija je prošle godine u ovo isto vreme zauzela 80. mesto na listi najlepših žena „Independent Critics“.

Izbor na kojem se sada popela za skoro 20 pozicija, osnovao je britanski filmski kritičar TC Candler, a među najlepšim ženama dosad bile su Mišel Fajfer, Marion Kotijar i Džordan Dan.

Ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa danas je ambasadorka L’Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerke Lolite Lempicke.


Izvor: ddl.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *