Type to search


Showbiz

Jelena Karleuša napušta Srbiju: Kupila kartu za Kinu i odlazi kod Duška

Share


Nakon skandala koji je izbio sa objavljenim fotografijama na kojima se vidi njen prisni odnos sa Ognjenom Vranješom, Jelena Karleuša napušta Srbiju, preneli su beogradski mediji.

Odmah nakon što su fotografije na kojima se vidi Jelena Karleuša koja vodi video razgovor sa Ognjenom Vranješom ugledale svetlost dana, pevačica se najpre oglasila na svom tivter nalogu, a onda je rešila da napusti Srbiju.


Kako su mediji preneli, Jelena je rezervisala kartu za Kinu kako bi otišla kod svog supruga Duška Tošića.

Izvor sa aerodroma je, navodno potvrdio da je ona rezervisala kartu, kao i da se pojavila na beogradskom aerodormu „Nikola Tesla“.


Podsetimo, pevačica tvrdi da je sve sve ovo namešteno i fotomontaža.

„Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati“, istakla je Jelena.


Povodom ovog skandala oglasio se i sam Ognjen Vranješ, koji je odgovorio na reči pevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi „zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu porodicu u nadi da će joj upropastiti brak“.

Izvor: kurir.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *