Type to search


Video

Nije mogao da prikrije svoje burne emocije i zahvalnost: Reakcija psa koji shvata da je udomljen će osvojiti vaša srca

Share


Beni je pas koji je proveo u skloništu oko mesec dana. Ovaj pit bul star 8 meseci bio je zbunjen kada su neki njemu nepoznati ljudi ušli u boks i krenuli ka njemu.


Kada je shvatio da će ga odvesti iz skloništa i da ide na neko bolje mesto, Beni nije mogao da prikrije svoje burne emocije. Iako je na početku bio sramežljiv i nepoverljiv, vrlo brzo se oslobodio i pokazao kakav je.

Iznjuškao je sve radnike u skloništu i veselo trčkarao, skakao posvuda, a njegov repić nije prestajao da maše. Mahao je od sreće koliko god je mogao.


Ovaj pas pronašao je svoju sreću i porodicu, a mi mu želimo dug i srećan život. A donosimo vam još jednu predivnu priču:

Bela je provela gotovo ceo život u kavezu. Kada su konačno rešili da je udome, ona se ponašala kao da zna da ide na bolje mesto, bila je potpuno smirena i nije se uopšte plašila ni veterinara.

Bela je bila potpuno smirena i verovala je ljudima koje je videla prvi put u životu. Osetila je da je spasena, a njena reakcija oduševila je hiljade ljudi. Veliki teret pao je s njenih leđa i ona je zaspala potpuno bezbrižna, jer je znala da je konačno spasena i da je sada čeka novi život koji je dugo priželjkivala.
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *