Type to search


Showbiz

Nina našla novog dečka: Posle tenisera voditeljku osvojio biznismen

Share


Voditeljka Nina Radulović razvela se od glumca Branislava Lečića sa kojim ima sina. Nedavno je okončala vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a kako pišu mediji praznike je proslavila biznismenom iz Majamija.

– Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo – govori dobro obavešten izvor i dodaje:


– Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela.

Nina je nadvondo svog novog dečka upoznala i sa roditeljima i sinom. Njen bivši dečko od nedavno je u vezi sa jednom lepoticom.


Izvor: blic.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *