Type to search


CRVENI TEPIH

Skloni od mene ovu budalu: Karleuša urlala na Snežanu Đurišić pred svima

Share


Jelena Karleuša se juče prvi put pojavila na snimanju emisije „Zvezde Granda“, nakon sporne afere, gde su isplivale njene eksplicitne fotografije. Još uvek pod stresom, došla je u studio u pratnji menadžera i odmah je nastao problem. Ona je besna prišla Saši Popoviću vičući:

– Skloni od mene ovu budalu. Neću da sedim pored Đurišić to nije dobro za moje mentalno zdravlje.


Saša je smirivao situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu afera sa Vranješem pa nije pridavao preteranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vreme.

Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala: „Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se“.


Đurišićka je javno negodovala: „Zašto Jelena tako govoriš, devojka nema razlog da se stidi“. „E, pa sram te bilo“, nastavljala je Karleuša.

Popović se i tada umešao, ali mu JK nije dozvoljavala da izgovori šta je hteo.

– Da li je nama lako, ko nam gleda kroz prste, ko nas štedi?! Nas bre razapinju – urlalala je iz sveg glasa Karleuša aludirajući na medijske natpise u jeku afere sa Vranješom.


Pozvali smo Snezanu Đurišić za komentar, a ona je pokušala da izvrda sa odgovorom i da odgovori na Karleušine uvrede, ali je rekla pomirljivo:

– Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada.

Tokom jučerašnjeg snimanja Karleuša je nervozu smirivala pijuckajući belo vino, vrteći olovku po rukama kojom se i igrala stavljajući je između nosa i usta, poput deteta.

Budući da se do snimanja skrivala od novinara i fotoreportera Jelena je na snimanje došla gladna i krišom je tokom snimanja grickala pomfrit iz popularnog lanca brze hrane koji je delila sa Marijom Šerifović, a posle toga se krišom, takođe, zasladila pitom iz istog restorana.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru afere kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu. Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

Izvor: espreso.rsLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *