Type to search


Republika

Žena sa detetom u krilu je sedela u GSP autobusu: Ubrzo je nastala gužva i doživela je neprijatnost

Share


Gužva u autobusu na liniji 37 danas oko 14 sati bila je „idealan teren“ za džeparoše koji su iz njega izašli sa novčanikom jedne putnice.

Neprijatnost u prednjem delu autobusa, gde se stvorila gužva koju su trojica džeparoša, očigledno uigran tim, iskoristila i izvukla novčanik iz ranca žene koja je sedela u autobusu i držala dete. Jedan je kao „slučajno“ gurao ostale putnike, drugi je zapitkivao stariju gospođu koja je sedela preko puta odžeparene žene, a treći joj je za to vreme „kopao“ po rancu.


– Ne mogu da verujem da su me odžeparili dok sam dete držala u krilu! U jednom trenutku sam osetila nečiju ruku, ali sam mislila da je to zbog gužve. Strašno šta sve rade! Nek uzmu novac, samo da nađem novčanik što pre – rekla je odžeparena putnica, uz molbu da joj se ne pominje ime.

Vozač autobusa je posavetovao ženu da fotografiše broj autobusa i ode u policijsku stanicu, što je ona i uradila, prethodno prijavivši policiji ceo događaj.


Prema rečima i ostalih putnika iz autobusa, njih trojica ušli su na Adi Ciganliji, a izašli su na stanici kod Višegradske ulice. Sva trojica su krupniji, u maslinasto zelenim jaknama, a jedan od njih ima tetovažu na desnoj šaci, pričaju očevici.

Izvor: kurir.rsTags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *